Køb reklameplads på IT-blogger.dk

IT-blogger.dk er en blog omkring IT-emner, webudvikling, programmering, elektronik, mobil, software, hardware og gadgets. Målgruppen er alle der interesserer sig inden for disse felter. På siden serveres både nyheder og how-to guides inden for IT.

Hvis du har lyst tl at få bannerannoncer på IT-blogger kan du her læse om mulighederne for dette. Hvis du ønsker at få mere at vide om mulighederne for dette, er du velkommen til at kontakte mig.

Annonce blokke

På IT-blogger.dk er der placeret 5 annonce blokke, hvor du kan købe reklamer:

  • Header – vises i toppen af hver side.
  • Øverste højre – vises øverst i menuen til højre og kan ses med det samme man kommer ind på siden.
  • Midterste højre – vises i menuen til højre lidt længere nede.
  • Nederste højre – vises i menuen til højre i bunden.
  • Bunden – vises i bunden af hver artikel og vises derfor f.eks. ikke på forsiden.

De to første har en lidt højere pris end de sidste tre, da de er mest synlige.

Priser

Nedenunder ses priser på reklameplads på IT-blogger. Priserne er angivet som i danske kroner for 1000 visninger. Der betales pr. visning, idet nedenstående pris er for 1000 visninger.

På IT-blogger har du kun mulighed for at købe en reklameplads der vises på alle sider. Der kan undtagelsesvist laves en aftale om visning ved f.eks. bestemte tags eller kategorier – men dette vil medføre et startgebyr pga. øget administration.

Det er muligt at sætte et maks på antal visninger, således at du ikke risikerer at skulle betale mere end du regner med. Når det maksimale antal visninger er nået, vil reklamepladsen blive erstattet med andre reklamer.

Her er priserne excl. moms i DKK ved 1000 visninger:

Header Øverste højre Midterste højre Nederste højre Bunden
40 40 25 25 25

Her er priserne inkl. moms i DKK ved 1000 visninger:

Header Øverste højre Midterste højre Nederste højre Bunden
50 50 31,25 31,25 31,25

Statistiske data

Siden har 15000 besøgende hver måned.

Sitet er grundlagt i 2015 og har et stigende antal besøgende hver måned. I de seneste måneder har der været en vækst på 40% hver måned.

Når du køber en reklameplads på IT-blogger betaler du pr. visning. Dette måles ved hjælp af Google Analytics og egen tracking værktøjer.

Betingelser

Du bestiller en reklameplads ved at kontakte os. Vi forbeholder os naturligvis retten til at afvise en reklame, vi ikke mener passer ind til denne side.

Når du køber en reklameplads er den eksklusiv, dvs. det er kun dine reklamer der vises på denne plads. Det gælder dog selvfølgelig ikke hvis det maksimale antal reklamevisninger er nået.

I begyndelsen af en måned vil en opkrævning for visning af dine reklamer fra forrige måned blive sendt til dig. Priserne kan ændres med 1 måneds varsel, således at prisændringen vil gælde 1 måned fra udgangen af den måned du får det at vide.

Aftalen kan opsiges med 24 timers varsel pr. mail fra begge parter, hvorefter der vil blive sendt en opkrævning for de visninger der har været indtil opsigelsestidspunktet.