Køb billige .SE domæner

Få et .SE domæne til kun 8 kroner. Skal du åbne en svensk hjemmeside, for eksempel en svensk udgave af din webshop kan du nu få et billigt domæne.

Unoeuro, der er et af Danmarks bedste webhotelfirmaer, har nu et godt tilbud på svenske .SE domæner. Det er perfekt til dig der måske skal udvide forretningen til Sverige eller bare lave en hjemmeside rettet mod det svenske marked.

Tilbuddet giver dig en rabat på 92% det første år for domænet. Det betyder at du kan købe dit eget .SE domæne for kun 8 kroner. Dette gør du ved at gå til Unoeuro’s hjemmeside, indtaste dit ønskede domænenavn og så købe det. Du kan selvfølgelig vælge at købe et webhotel med, men du kan også blot vælge at købe domænet. Hvis du vælger det sidste, koster det kun de 8 kroner.

Dette må siges at være et af Danmarks billigste SE-domæner, så det vil være det mest optimale sted at købe det. Se i øvrigt også hvor du finder Danmarks billigste DK-domæner.

Jeg har selv været kunde hos Unoeuro gennem mange år, og kan kun varmt anbefale dem. De er billige, stabile og har en god kundeservice. Jeg har ikke selv en hjemmeside rettet mod det svenske marked endnu, men hvis jeg skulle have det, ville jeg klart benytte dette tilbud. Nu er tilbuddet i hvert fald givet videre. Håber du kan bruge det 🙂

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x