IT-blogger.dk får forum til IT-support

Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for alle de rosende ord jeg modtager på IT-blogger.dk. Jeg er også glad for at kunne hjælpe nogle af jer med jeres IT-udfordringer. Dette vil jeg nu gøre endnu lettere ved nu at udvide forummet, fra før kun at være en enkelt kategori til nu at være inddelt i flere kategorier. 
it-blogger-dk
Jeg modtager en del spørgsmål på mail og som kommentarer til nogle af mine artikler, hvilket jeg er rigtig glade for. De problemer i skriver om er der sikkert også andre der kan bruge, så derfor tænker jeg at det er en god ide at dele dem i et forum.
Derfor vil det være rigtig godt, hvis spørgsmål til IT-problemer primært indsendes som et spørgsmål i et af disse forums – eller hvis det er relevant, så fortsat som en kommentar på en artikel. Mail må helst primært anvendes spørgsmål der er direkte relateret til IT-blogger.dk. Så har i et spørgsmål til IT-blogger.dk, er i meget velkommen til at skrive.
Forummet er altså opdelt i en række overkategorier, hvor der så findes flere forums i. Dette gør det nemt at finde spørgsmål der er relevant for en bestemt kategori.
Så hvis du har et spørgsmål ang. et IT-problem, så kan du bare stille et spørgsmål i forummet. Kan du ikke finde en relevant kategori, opretter du det bare i Diverse kategorien – så flytter jeg den til et mere relevant forum, hvis det er blevet oprettet.
Hvis du opretter et spørgsmål i forummet, kan det være andre kan svare. Ellers vil jeg også selv kigge i forummet og kan jeg svare, lægger jeg et svar her.
Jeg håber i vil tage godt imod disse forums. Har i ris eller ros eller forslag til at gøre dem bedre, er i meget velkommen til at kontakte mig.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
1 Comment
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Birgitte
Birgitte
2 år siden

Hejsa. Jeg bakser med at sætte et billede ind i et Word dokument (Word-progr. opdateret på Mac), så det udfylder hele siden/dokumentet! Hvordan gør jeg mon det? Kan du hjælpe? V. Birgitte

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x