Få en gratis blog – men tænkt dig godt om!

Blogging er populært og flere vælger at få en blog, hvor de kan dele deres tanker og ideer. Her får du en oversigt over hvor du kan få en gratis blog.
En af kendetegnende ved en gratis blog, er at adressen til din blog bliver et subdomæne. Det betyder at hvis du vælger Blogger.com, bliver din adresse minblog.blogger.com. Vælger du WordPress.com bliver adressen minblog.wordpress.com. Vælger du Bloggers Delight bliver den minblog.bloggersdelight.dk.
Til gengæld er de fuldstændig gratis. Det er nemt og hurtigt og komme igang, og du skal ikke tænke på alt det tekniske ved en blog. Du kan bare starte med at blogge.
Det skal så lige siges at der er endnu et minus, hvis du vælger Bloggers Delight. Her vises der også reklamer på din blog – og du får ikke en krone af indtjeningerne fra dem. Dem får Bloggers Delight til gengæld. Du kan så blive en såkaldt Plus blogger, men det koster 49 kroner om måneden – og det er ALT FOR DYRT. Derfor forstår jeg virkelig ikke alle dem der falder i fælden og vælger Bloggers Delight, fremfor f.eks. Blogger.com eller WordPress.com.
En anden ulempe ved disse gratis blogs er at det bliver bøvlet hvis din blog bliver populær og du engang skal udvide den. Skal du engang flytte den til dit eget webhotel, er det ikke så let. Det er heller ikke nemt at tilpasse så mange ting eller udvide bloggen.

Lav din egen blog

Her er det ultimative altså hvis du køber dit eget webhotel med dit eget domæne. Så får du istedet adressen www.minblog.dk eller lignende. Og du har selv styr på alt. Det er faktisk også nemmere at komme igang end du tror. Først køber du et webhotel og et domæne.
Her vil jeg anbefale Unoeuro, der både er meget billige og stabile. Faktisk koster de koster det under 200 kroner årligt at have dette – og så er det dig der ejer bloggen.
Så du går først til Unoeuro’s hjemmeside og finder så først det domæne du vil have, ved at søge i toppen af hjemmesiden. Hvis domænet er ledigt køber du det sammen med et bronche webhotel og så er du igang.
Når du så har fået adgang til dit webhotel, går du ind og vælger 1-klikindstallering og installerer så en WordPress blog med 1 klik. Og wupti, så har du din egen blog.
Er du i tvivl om hvordan du gør er du meget velkommen til at skrive en kommentar, eller stille et spørgsmål i forummet.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x