Digital post er blevet accepteret af danskerne

Danskerne har accepteret at de nu ikke modtager nogen fysiske breve, men i stedet får alt deres post i e-Boks. Kun omkring 4% tjekker ikke deres e-Boks.
Da det blev meldt ud at alt offentlig post fremover skulle ske ved e-Boks, blev det frygtet at det ville føre til at en masse vigtige breve ikke ville blive læst. Det er dog ikke tilfældet. Det er kun 4,2% af danskerne, der har e-Boks, der ikke har logget ind på deres e-Boks det seneste halve år, meddeler Digitaliseringsstyrelsen.
Dette er et meget lavt tal, som godt kan accepteres. Der er jo også en del der ikke tjekkede deres fysiske breve i deres postkasse, før i tiden.
4,3 millioner danskere har nu en e-Boks og dermed er danskere en af verdens mest digitale lande, hvor det er lykkedes at køre med stort set 100% digital post. Kun 11% af danskerne er fritaget for digital post.
e-Boks skal snart igennem en stor opdatering, der vil føre en del nye tiltag med sig. Er du utilfreds over nogle af funktionerne i e-Boks eller synes du der ikke er noget der virker optimalt? Del gerne dine tanker med os i kommentarerne.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x