Brug Google Pay til trådløse betalinger

Hvis du har en Android telefon og din bank understøtter Google Pay, kan du bruge Google Pay til trådløse betalinger. Læs mere om Google Pay her.

I 2015 lancerede Google deres mobile betalingstjeneste, som de kaldte for Android Pay. Siden har den skiftet navn til Google Pay og vi har ikke hørt så meget til den. Før nu. Google Pay er nemlig så småt begyndt at rulle ud i Danmark hos de største banker.

De danske banker der indtil videre understøtter Google Pay er:

  • Danske Bank
  • Jyske Bank
  • Nordea
  • Revolut

Det er og kun visse kort der understøttes. Hos Jyske Bank understøttes VisaDankort og Visakort, men ikke Dankortet eller Mastercard. Hos Danske Bank er det kun Mastercard er understøttes, men ikke Visadankort. Det sammer gælder hos Revolut. Hos Nordea understøtter de også kun Visa og Mastercard.

Det betyder at du kan godt glemme at komme til at betale med dit Dankort med Google Pay – nøjagtig som det gælder for Apple Pay.

Det er altså indtil videre meget få banker der understøtter Google Pay, men listen vil formentlig blive udvidet hurtigt. Dette især fordi mange banker er begyndt at understøtte Apple Pay.

Hvis du kender en anden bank der understøtter Google Pay er du velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x