Alternativer til Twitter – En oversigt

Her kan du finde en oversigt til alle de alternativer der findes til Twitter. Hvis du leder efter et alternativ eller supplement til Twitter, kan du finde dem her.

Der kan være mange grunde til at vælge et alternativ til Twitter – den mest populære mikroblog-tjeneste i verden. Måske man er blevet smidt ud af Twitter for at have for markante holdninger. Måske man føler de censurerer de holdninger man selv står med. Måske man vil have et mere frit alternativ. Her kan du i hvert fald finde en oversigt.

Mastodon

Mastodon er et decentralt alternativ til Twitter. Jeg har skrevet en del artikler om Mastodon, og det synes jeg faktisk fungerer ret godt. Find min Mastodon profil her.

GETTR

GETTR består især af folk med højreorienterede holdninger og folk der er blevet smidt ud af Twitter.

Diaspora

Diaspora er et decentralt netværk ligesom Mastodon, men det er lidt gammeldags fordi der er ikke udviklet på det i mange år.

Truth Social

Truth Social er Donald Trumps eget Twitter alternativ, og du kan næsten gætte hvem målgruppen for dette medie er. Det er endnu ikke kommet til Danmark, så du kan ikke oprette en profil her.

Kender du flere alternativer? Skriv dem gerne i en kommentar nederst.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x