Alle websider skal nu godkendes til Google AdSense

Måske du har bemærket det allerede, men for et halvt års tid siden indførte Google at alle websider skal godkendes for at kunne vise reklamer for Google AdSense.

Før i tiden kunne du bare placere Google AdSense koden på en hjemmeside, og så ville der kort tid efter blive vist reklamer. Google inspicerede selvfølgelig websiderne, og sikrede sig at de overholdte retningslinjerne, men som udgangspunkt var det ikke svært at udvide portføljen med nye hjemmesider.

Det er slut nu!

Fordi fra omkring oktober 2018 indførte Google at alle websider nu skal godkendes først, før de kan vise reklamer for Google AdSense. Og i praksis er det nemt at få afvist en side.

Jeg har i hvert fald oplevet at nye websider havde problemer med at blive godkendt af Google. Dels fordi det tog flere uger inden de blev gennemgået. Dels fordi de blev afvist, ofte med en uspecifik begrundelse. Jeg oplever det som en stramning i forhold til tidligere.

Angiveligt skulle de nye regler øge kvaliteten for visning af reklamer på Google, og det er da nok også rigtig nok. Desværre er det med til at gøre det mere besværligt at vælge AdSense som udbyder på ens hjemmeside, og det gør det nok mere attraktivt at vælge Affiliate marketing i stedet for.

Har du også oplevet det mere besværligt at få hjemmesider godkendt? Skriv gerne dine oplevelser i en kommentar nedenunder?

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x